Prijs
Merken
      Lijst Raster
Quick View Very Zofcin knoop klei... Very Zofcin knoop klein
Deze knoop kan op al uw danskleding worden genaaid, maar is vooral ideaal om te gebruiken als onderste knoopje bij een gilet of staart-pak. Door de stof en kleur is het bijna niet zichtbaar op uw kleding en blijft het goed zitten. De knoop is beschikbaar in de maten groot en k...
€ 2,00
Quick View Diamant antislipstrip ... Diamant antislipstrip HW04939
Deze handige antislipstrip van Diamant zorgt ervoor dat uw voet stevig in de schoen blijft zitten. De pad wordt in de hiel van de schoen bevestigd. Dit is erg prettig als u achter de hiel een beetje ruimte over hebt. De strip vult deze ruimte op en biedt ook extra comfort.
€ 2,95
Quick View Very Zofcin knoop groo... Very Zofcin knoop groot
Deze knoop kan op al uw danskleding worden genaaid, maar is vooral ideaal om te gebruiken als onderste knoopje bij een gilet of staart-pak. Door de stof en kleur is het bijna niet zichtbaar op uw kleding en blijft het goed zitten. De knoop is beschikbaar in de maten groot en k...
€ 3,00
Quick View Very Zofcin Boord Knoo... Very Zofcin Boord Knoopje Achterkant
Dit boordknoopje is om de boord aan het performance shirt te bevestigen. Door de mooie gouden kleur zorgt de boordknoop voor een mooie stijlvolle look.  
€ 5,00
Quick View Very Zofcin Boord Knoo... Very Zofcin Boord Knoopje Voorkant
Dit boordknoopje is om de boord te sluiten en aan het performance shirt te bevestigen. Door de mooie gouden kleur zorgt de boordknoop voor een mooie stijlvolle look.  
€ 5,00
Quick View Diamant Slim Fit Conve... Diamant Slim Fit Converter HW04001
Deze slim fit converters van Diamant kunt u gebruiken als uw dansschoenen iets te wijd vallen. De slim fit converters zorgen ervoor dat de voet wat hoger komt te liggen, waardoor de schoenen strakker vallen. U kunt kiezen voor beige of zwart.
€ 7,50 € 6,45
Bekijk product Video Quick View Werner Kern dansschoen... Werner Kern dansschoenenborstel
Deze borstel is speciaal gemaakt voor dansschoenen van Werner Kern, Anna Kern en Nueva Epoca, die suède zolen hebben. Het wordt aangeraden dat u een schoenenborstel gebruikt zodra u merkt dat de zolen van ww dansschoenen vies worden of dat ze glimmen. Deze borstel wordt...
€ 7,95
Quick View Supadance Replacement ... Supadance Replacement Soles & Heels - Heren
Deze zolen van Supadance zijn gemaakt om kapotte zolen van dansschoenen te vervangen. De zolen zijn verkrijgbaar in huidskleur of in het zwart. De replacement soles zijn ook geschikt voor kinderschoenen en trainingsschoenen voor dames.
€ 14,95
Quick View Very Zofcin witte vlin... Very Zofcin witte vlinderdas
Deze mooie vlinderdas maakt uw outfit compleet en geeft u een klassieke look. De vlinderdas is gemakkelijk te bevestigen en blijft ook na vele keren gebruik mooi in vorm. Wellicht geeft deze das u nog net iets meer kans om te winnen bij ballroomwedstrijden. Uiteraard is de vli...
€ 18,00
Quick View Very Zofcin bretels Very Zofcin bretels
Deze bretels kunnen worden gebruikt om uw broek netjes op de plaats te houden, maar ook als accessoire zijn ze erg stijlvol. De bretels kunnen door middel van clips bevestigd worden aan uw broek, en zijn gemakkelijk in het gebruik. De lengte van de bretels is verstelbaar, en o...
€ 20,00
Quick View Very Zofcin Cumberband Very Zofcin Cumberband
Deze buikband van Veryzofcin bestaat uit een voorkant van stijf materiaal die bij elkaar worden gehouden door bijpassende witte knoopjes en een band van elastiek aan de achterkant, bij de rug. Doordat de elastieken band verstelbaar is, past de buikband op elk lichaam. Het past...
€ 25,00
Quick View Very Zofcin Boord Perf... Very Zofcin Boord Performance Shirt
Deze katoenen boord is te combineren de Performance Shirts van Very Zofcin. Voor een perfecte look en daarnaast erg comfortabel. Exclusief boordknoopje.
€ 25,00
Quick View Werner Kern Schoenspan... Werner Kern Schoenspanners
Werner Kern Schoenspanners voor dansschoenen. Gemaakt van cederhouten. Schoenspanners in luxe uitvoering.
€ 34,95
Quick View Very Zofcin set manche... Very Zofcin set manchetknopen en shirtknopen
Deze set van manchet- en shirtknopen van Very Zofcin vormt de ideale finishing touch voor een stijlvolle uitstraling. De knopen zijn van hoge kwaliteit en gaan dus erg lang mee.
€ 40,00
      Lijst Raster

Dansaccessoires voor heren

Bij Danswinkel.nl verkopen we diverse dansaccessoires voor heren. Wanneer u goede dansschoenen en danskleding hebt, komen de dansaccessoires voor heren aan bod. Bij Danswinkel.nl hebben we dansaccessoires van onder andere Very Zofcin. Deze accessoires geven uw outfit voor ballroom en latin een finishing touch.

We hebben onder andere manchetknopen, bretels en kraagjes voor heren. Deze kunt u dragen tijdens wedstrijden, om uw look helemaal compleet te maken. Ook hebben we accessoires voor uw dansschoenen zoals inlegzooltjes en hakjes. Deze dansaccessoires voor heren zorgen ervoor dat u uw dansschoenen goed kunt onderhouden en dat ze comfortabel blijven zitten, ook als u ze al een tijdje hebt.

Meer

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME