Prijs
Merken

      Lijst Raster
Quick View Bloch rol elastiek 11 ... Bloch rol elastiek 11 mm breed 137 m lang A0181
Dit elastiek kan uitstekend gebruikt worden voor balletschoenen en spitzen en dient ter versteviging. Het elastiek is 11 mm breed. Op deze rol zit 137 meter elastiek. Verkrijgbaar in het balletroze, zodat het perfect bij balletschoenen en balletpanty's past.
€ 169,95
Quick View Bloch Stretch Ribbon P... Bloch Stretch Ribbon Pink
Professional stretch ribbon allows for the natural flexion and extension of ankle and heel. Relieves unnecessary stress on tendons. 1 package has enough ribbon for one pair of pointe shoes.
€ 11,95
      Lijst Raster

De Ballet Foot Stretch is een vernieuwende en effectieve manier om de voeten van de danser te stretchen. Met behulp van de Ballet Foot Stretch kunt u uw voeten trainen zodat de wreef van de voet hoger wordt, wat de esthetiek van de gestrekte voet zal verbeteren. De ontwikkelaar van de Ballet Foot Stretch, David Campos, heeft een carriere als professioneel danser achter de rug en heeft onder andere zijn eigen balletschool. Door zijn carriere heen zag hij dat zijn (mede) dansers elk hoekje van de studio gebruikten om hun voeten te stretchen en sterker te maken, en hij vond dat hier een betere manier voor zou moeten komen. De Ballet Foot Stretch is het antwoord op de onmogelijke stretchpraktijken van dansers tot nu toe. Het biedt een veilige en comfortabele manier om de voeten de stretchen en sterker te maken. Doordat de Ballet Foot Stretch is gemaakt van mooi gepolijst hout, voelt hij prettig aan en door de organische vorm sluit hij mooi aan op de voet. Door de jaren heen heeft de Ballet Foot Stretch zich doorontwikkeld en blijft het product vernieuwen en verbeteren. Inmiddels zijn er behalve de Original ook andere Foot Stretch modellen ontwikkeld. Er is nu onder andere een extra smal model en een Foot Stretch die hands free gebruikt kan worden tijdens ballet trainingen.

Meer
Recente bestelling: 57 min geleden
Uit: Erichem

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME