Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Sansha Tutu Tas SBAG07-06-1

€ 29,95
+
Sansha
€ 29,95
Product Informatie

Deze Sansha Tutu tas is speciaal ontworpen om uw tutu veilig te vervoeren of te bewaren, zonder te kreukelen. Geschikt voor verschillende soorten cirkel tutu’s. Deze tas is gemakkelijk dubbel te vouwen zonder de tutu te beschadigen, zodat de tutu nog makkelijker meegenomen kan worden. 

Deze tutu tas heeft twee handvaten met handige klittenband sluiting. Daarnaast is de tas voorzien van een ritssluiting en klik gespen om te voorkomen dat je tutu gaat schuiven tijdens transport. Afgewerkt met stijvolle paarse details, zoals het Sansha logo. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

De Sansha tutu tas is ideaal om uw tutu's in perfecte staat te behouden. Deze tas is gemaakt van polyester, waardoor de tutu goed beschermt wordt en tegelijkertijd kan ademen. Met een diameter van 94 centimeter. Op de tutu tas is een speciaal kaartje voor uw gegevens bevestigd, zodat u de tutu nooit kwijt raakt.

Recente bestelling: 12 min geleden
Uit: Uffelte

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing