Prijs
Merken
Kleur
Leeftijd
      Lijst Raster
Quick View Bloch Schoudertas voor... Bloch Schoudertas voor Ballet (A322)
Deze Bloch schoudertas is bestemd voor meisjes en is perfect voor het opbergen van dansspullen zoals balletschoenen en spitzen. De tas heeft een zalm roze kleur en heeft een afbeelding van een danseres. NIET LEVERBAAR
€ 34,95
      Lijst Raster

Bij danswinkel.nl verkopen we verschillende soorten danstassen in vele soorten, maten en kleuren. Het is een ruim assortiment voor zowel vrouwen, mannen en kinderen. De tassen zijn handig voor al uw danskleding en schoenen. Leuk voor uzelf of als kado. De danstassen zijn vaak van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld een schoenenvak waardoor u schoenen netjes en beschermd kunt meenemen, en zo langer plezier hebt van uw dansschoenen. De tassen zijn in verschillende groottes te verkrijgen en er is altijd wel een passend design voor u! Zowel basic modellen als ook modellen met prints.

Bij Danswinkel.nl verkopen we onder andere tassen van de merken: Sansha, Alista Dancer Basics, Dance Gallery, Urban Classics en Papillion. Dus wilt u uw outfit helemaal compleet maken met een bijpassende tas, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Meer
Recente bestelling: 47 min geleden
Uit: Schijndel

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in HOOFDLETTERS: FIRSTTIME