Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Bloch Serenade Spitzen S0131L

Bloch Serenade Spitzen S0131L Op bestelling
€ 67,95
+
Bloch
€ 67,95
Product Informatie

Bloch Serenade spitzen zijn ontworpen voor extra ondersteuning en controle en biedt een nauwe, comfortabele pasvorm om de hiel. Het ontwerp van de schacht, onder de bal van de voet, helpt de voet om in de schoen te blijven, zodat hij constant goed ondersteund wordt.

Het platform is elipsvormig en de box is minder hoog. Dit zorgt voor laterale ondersteuning wanneer de danseres op pointe staat. Het brede platform van de Serenade ondersteunt danseressen die de neiging hebben om te sikkelen of zijwaarts van de pointe af te vallen.

De Serenade zijn de ideale spitzen voor lessen en optredens. De U-vormige box geeft de wreef veel bewegingsvrijheid en ruimte. Verkrijgbaar met een standaard of versterkte schacht en in de breedtes B, C, D of E. Elastieken en linten zijn apart verkrijgbaar.

Let op! Wij adviseren om spitzen altijd professioneel te laten aanmeten. Maak hier een spitzen pasafspraak. Bestel enkel spitzen online, wanneer u al eens eerder op dit specifieke model heeft gedanst.

Recente bestelling: 29 min geleden
Uit: Renesse

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing