Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Bloch

BLOCH Danskleding Amsterdam Den Haag Hilversum

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

BLOCH

Voor danskleding, dansschoenen of dansaccessoires van BLOCH kunt u bij Danswinkel.nl terecht! Bloch heeft prachtige balletpakjes en balletaccessoires. Ook de balletschoenen van BLOCH zijn populair door hun diversiteit en goede pasvorm. BLOCH staat voor professionaliteit en kwaliteit, en is daardoor geliefd onder zowel amateurdansers als professionele dansers. 

BLOCH is in 1932 opgericht in Sydney, Australië door Jacob Bloch, een pionier in de technische dansmarkt. Het bedrijf begon met het maken van handgemaakte balletschoenen en pointes voor gerenommeerde dansers over de hele wereld. De filosofie en de succesformule van het bedrijf is naar eigen zeggen het luisteren naar de behoeften van dansers. Deze formule heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf producten op de markt kan brengen die zowel op het gebied van design als op het gebied van comfort tegemoet komen aan de wensen van de danser, voor zowel op het podium als tijdens de trainingen.

BLOCH staat tegenwoordig bekend om hun uitgebreide collectie dansartikelen voor ballet, moderne dans, jazz, spitzen, streetdance, hiphop, zumba, tap en caractère. Bij Danswinkel.nl vindt u een prachtig assortiment BLOCH dames danskleding en BLOCH heren danskleding. Ook voor jonge dansers hebben wij mooie kinderballetkleding van BLOCH. Voor BLOCH dansschoenen kunt u zeker bij ons terecht; balletschoenen, moderne dansvoetjes, danssneakers, tapschoenen, character schoenen en jazzschoenen. Vergeet ook zeker niet onze handige en stijlvolle BLOCH dansaccessoires te bekijken.

BLOCH staat ook bekend om hun indrukwekkende collectie spitzen. Voor het aanmeten van spitzen kunt u bij Danswinkel Amsterdam, Den Haag en Hilversum terecht. Wij kunnen spitzen professioneel aanmeten en u kunt verschillende modellen bij ons laten passen. Wij hebben een grote voorraad spitzen voor zowel beginners als gevorderden, en ons personeel is getraind om de spitzen nauwkeurig aan te meten aan uw voet. Het aanmeten van spitzen kan op afspraak. U kunt ons hiervoor bellen, mailen of een online afspraak boeken

Elke dansschoen is precies gesneden naar de vormen van de voet, om bescherming en stevigheid te bieden tijdens de vele uren aan danstrainingen en optredens. Vooral op het gebied van danssneakers is BLOCH een pioneer. De danssneakers van Bloch springen er in eerste instantie uit om hun uiterlijk. BLOCH gebruikt vele verschillende kleuren, patronen en materialen waardoor elke sneaker zijn eigen persoonlijkheid heeft en uniek is. Ook onder vrouwen zijn danssneakers van BLOCH zeer populair omdat het een van de weinige merken is die smalle en elegante danssneakers produceert met een vrouwelijke twist.

Buiten het uiterlijk om zijn BLOCH dansschoenen ook populair om hun comfort en kwaliteit. De vele verschillende modellen hebben verschillende specificaties wat zolen, materialen en designs betreft, maar allemaal hebben ze de hoge kwaliteitsstandaarden gemeen. Door het gebruik van goede materialen zijn de voeten in staat om te ademen en zult u het lang volhouden op de dansvloer door de comfortabele en zachte voetbedden.

De laatste 75 jaar heeft BLOCH een reputatie opgebouwd, gebaseerd op perfectionisme, wat het merk tot één van de meest betrouwbare maakt in de industrie. Vanaf 1932 heeft de internationale aanwezigheid en de nauwkeurige techniek ertoe geleid dat BLOCH in staat was om verschillende submerken op de markt te zetten zoals Baby Bloch, Bloch Girls en Bloch Ladies. Toch moeten we niet vergeten dat het allemaal begon met een talent voor ambachtelijk werk en een passie voor dans.

Als u vragen heeft over de producten van BLOCH, of verschillende modellen en maten wilt proberen, bent u bij Danswinkel Amsterdam, Den Haag en Hilversum op de goede plek! Ons deskundige team geeft u graag persoonlijk advies en kunt u helpen met het vinden van de perfecte dansschoenen, -kleding en -accessoires. Onze filialen hebben een basis selectie dansartikelen van BLOCH. Wanneer u BLOCH producten online bij ons bestelt, kunnen ze opgehaald worden in één van onze filialen of naar u verzonden worden.

Meer
Recente bestelling: 17 min geleden
Uit: Amsterdam (parallel aan de haparandaweg)

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing