Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Bunheads Space Pack

€ 12,95 (inc 21% BTW)
+
Bunheads
€ 12,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Bunheads Space Pack is een setje spacers en spacemakers die helpen bij de behandeling en preventie van bunions. Dit zijn vervelende knobbels onder de grote tenen. Plaats een spacemaker tussen de eerste twee tenen om de druk te verlichten en de ontsteking van de slijmbeurs te verminderen. Het doorzichtige materiaal bestaat uit 100% gel.

Spacers zijn minder breed dan de spacemakers. Ze kunnen geplaatst worden tussen een van de tenen om te voorkomen dat de tenen elkaar beschadigen doordat teennagels aangrenzende tenen snijden. Verder zorgen spacers en spacemakers ervoor dat blaren en likdoorns voorkomen worden. Space Pack is verkrijgbaar in één maat en worden per vier geleverd: twee spacers en twee spacemakers.

De spacers en spacemakers kunnen met de hand gewassen worden met mild reinigingsmiddel. Vervolgens volledig aan de lucht laten drogen. Kan eventueel na het drogen licht worden afgestoft met talkpoeder.

Recente bestelling: 15 min geleden
Uit: Twisk

-5% Korting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom