Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

FPH Gala

Danswinkel.nl werkt samen met het dansmerk FPH Gala! Dit merk is zeer geliefd om hun mooie basiscollectie dansschoen accessoires en staat bovendien bekend om hun productie van hakbeschermers. Bekijk de collectie van FPH Gala via Danswinkel.nl. Kom daarnaast ook gerust langs onze fysieke winkels voor al uw vragen omtrent de dansartikelen van deze producent.

Over FPH Gala
Hakbeschermers zijn een must-have accessoire voor dames dansschoenen. Toch leek er een tekort te zijn aan goede hakbeschermers die zowel esthetisch als functioneel zijn en die geschikt zijn voor ieder type danshakken. De oprichters van FPH Gala zagen dat vele dansers met dit probleem zaten en begonnen in 2008 met de productie van hakbeschermers. 

In 2017 introduceerde FPH Gala nieuwe producten; borstels voor de suède zolen van dansschoenen en suède neusjes voor de punten van spitzen. Het voldoen aan de behoeften van dansers is het allerbelangrijkst voor producent FPH Gala. Zo breiden ze hun aanbod voortdurend uit. In 2018 creëerden ze een schoenlepel en een jaar later introduceerden ze een satijnen schoenpoetser. Beide producten zijn - net als de schoenborstels - verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren uit de Basic- en Pearl-collecties.

Hakbeschermers
Op dit moment heeft FPH Gala meer dan 60 soorten hakbeschermers in hun aanbod. De meesten zijn ook verkrijgbaar met suède aan de onderkant voor soepeler draaien op de dansvloer. Het grootste deel van de hakbeschermers zijn transparant, maar ze hebben ook een aantal gekleurde hakbeschermers in hun collectie. Ze hebben voor werkelijk iedere Ballroom- en Latin dansschoen wel een geschikte hakbeschermer en leveren daarnaast ook hakbeschermers, en andere artikelen, aan grote dansschoenen merken wereldwijd.

Hakbeschermers beschermen niet alleen de dansvloer tegen krassen, maar vooral de punten van de hak tegen beschadigingen. Hierdoor gaan de hakken van dansschoenen langer mee. Voor dansers kan schade aan de hiel het gevolg zijn van urenlang oefenen op de dansvloer. Daarentegen kan het voor de normale pumps meestal het gevolg zijn van contact met een ruwere ondergrond zoals zand, gras of grind. Dit maakt hakbeschermers niet alleen zeer geliefd voor Ballroom-, Latin- en Salsa- dansschoenen, maar ook voor de normale hakken.
 
Overige schoenaccessoires
Hoewel hakbeschermers het basisproduct is van FPH Gala, produceren ze ook andere soort dansschoen accessoires. Denk aan staalborsteltjes voor suède zolen, schoenlepels, schoenpoetsers voor satijnen schoenen, transparante bandjes voor dansschoenen, anti-slip spray en magneten voor de naamplaatjes op kostuums. Ze beperken zich niet alleen tot de Ballroom- en Latin danswereld, maar produceren bijvoorbeeld ook accessoires voor balletschoenen, zoals de suède spitzen neusjes.

Het aanbod van FPH Gala is gericht op de producenten van dansschoenen, winkels voor dansaccessoires, dansscholen, dansers en eigenlijk alle soorten klanten die interesse hebben in hun producten. Evenals fabrikanten van damesschoenen, met name trouwschoenen. Kortom, verwacht een sterke collectie (dans)schoenaccessoires met een aantal basisproducten in vele verschillende kleurtjes of maten.

Recente bestelling: 15 min geleden
Uit: Schoondijke

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom