Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Harmonie

Harmonie

Harmonie is een ondermerk van het grote danslabel Capezio. Capezio geniet een grote naamsbekendheid in de danswereld, en wordt gezien als een pionier op het gebied van dansschoenen en danskleding. De Harmonie collectie is tot stand gekomen onder leiding van Michel en Sylvie Mesnier, allebei voormalig professioneel danser. De kennis van deze twee professionals is duidelijk terug te vinden in de collectie van hun label.

Harmonie staat voor een combinatie van stijl en comfort, en vanuit dit standpunt maakt het merk veel mooie danskleding die de danser ondersteunt bij het soms zware dansleven. De amibitie van Harmonie is om dansers die zoeken naar gemak en stijl, een nieuwe mogelijkheid te bieden. De producten van Harmonie weerspiegelen de professionaliteit, kwaliteit van details en de spirit die van dansers wordt gevraagd. Harmonie weet wat dansen is, dus alle producten zijn gemaakt om er mooi uit te zien, comfortabel te zitten en hard te werken.

Harmonie is erg thuis op het gebied van beenmode. Het label staat bekend om haar beenwarmers, die gemaakt worden van een unieke, zeer prettige en zachte stof die geliefd is bij dansers van alle soorten, en tot nu toe nog niet geëvenaard is. Ook maakt Harmonie bijvoorbeeld shorts, dansbroeken en vestjes. Bij kinderen is Harmonie ook een zeer populair merk. Door de zachte stofjes en leuke ontwerpen vallen de producten in de smaak bij bijna elke kleine danser of danseres.

Recente bestelling: 17 min geleden
Uit: Schoondijke

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom