Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Prijs
Merken
Kleur
Schoenmaat
Materiaal
Zool
Hakhoogte
32 64 96 All Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Quick View Capezio Academy Charac... Capezio Academy Character voor Kinderen
Capezio Academy is een zeer prettige Character schoen voor kinderen. Dit model heeft een suede zool, waardoor het ook mogelijk is om deze schoen te gebruiken als oefen schoen voor Ballroom en Latin. Doordat de buitenkant van dit model helemaal gemaakt is van katoen kunnen de v... Meer
€ 29,95
€ 29,95
32 64 96 All Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Dansschoenen voor kinderen online kopen

Het belangrijkste onderdeel van een dansoutfit zijn ongetwijfeld de dansschoenen. De voeten krijgen tijdens het dansen het meeste te verduren, en daarom is het heel belangrijk dat er goede dansschoenen gedragen worden. Tijdens het dansen op normale schoenen heeft u kans op blessures, doordat deze schoenen de draaibewegingen die u maakt niet kunnen ondersteunen. Hierdoor raken uw enkels en knieen geleidelijk belast, en treden na een tijdje blessures op.

Dansschoenen zijn er in vele verschillende soorten. Zo zijn er dansschoenen voor ballet, een zacht schoentje met een suede zool waarin de voet zowel stevigheid als soepelheid ervaart. Ook zijn er jazzschoentjes welke gebruikt kunnen worden voor jazzdans, musicaldans, streetdance, ballroom en latin dansen. Deze zijn er als instapmodel met elastiek of met een veter. Deze schoentjes zitten volledig om de voet waardoor deze extra steun krijgt. Een iets steviger schoeisel zijn de danssneakers. Deze zijn bedoeld voor dansen waar de voel meer demping nodig heeft zoals streetdance, showdance of hiphop. Ook kunnen danssneakers een fijne keus zijn als de voet meer steun nodig heeft of als de grond koud aanvoelt.

Daarnaast hebben wij ook dansschoenen voor kinderen voor stijldansen. Kindermodellen voor latin en ballroom zijn te bestellen vanaf een maat 26. Denk hierbij aan open sandaaltjes met een lage blokhak voor meisjes en zwarte lakschoentjes voor jongens. Deze schoenen zijn voorzien van een suede zool waardoor de voet beter kan afwikkelen en draaien gemakkelijk gaat.

Wanneer u twijfelt over het soort dansschoenen of de benodigde maat bent u van harte welkom in onze winkels. Hier staan ons deskundige verkopers klaar om u te adviseren en met u en uw kind te passen.

Meer
Recente bestelling: 54 min geleden
Uit: Baarlo

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing