Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Repetto

Danswinkel.nl verkoopt danskleding en dansschoenen van dansmerk Repetto! Van luxe balletpakjes tot zachte warm-ups tot hoge kwaliteit spitzen, alles van Repetto bestelt u gemakkelijk online via Danswinkel.nl. Niet gevonden wat u zoekt van Repetto? Bekijk hier onze volledige collectie dames balletkleding, balletkleding voor kinderen, balletschoenen en spitzen van meer dan 50 geliefde dansmerken!

Repetto’s geschiedenis begon in 1947 in Parijs waar oprichtster Rose Repetto haar eerste paar balletschoenen creëerde. Een aantal jaren later creëerde zij de iconische Cendrillon ballerina’s op verzoek van Brigitte Bardot. Kort daarna opende Rose Repetto haar eerste boetiek in Parijs waar dansschoenen en -kleding leverde aan prima ballerina’s over de hele wereld. Tegenwoordig is Repetto uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk wat naast dansartikelen ook alledaagse schoenen en kleding geïnspireerd door de balletwereld produceert.

Uniek aan dansmerk Repetto is het stitch-and-return fabricageproces, ontwikkeld door Rose Repetto toen ze haar eerste balletschoenen produceerde. Hierbij wordt de zool binnenstebuiten gestikt en omgedraaid. Dit biedt onvergelijkbare soepelheid en comfort. De Repetto balletschoenen en ballerina’s worden nog altijd gemaakt volgens deze traditionele techniek, door echte vakmensen. 

Daarnaast staat Repetto ook bekend om haar spitzen. Repetto spitzen volgden altijd al de wensen van dansers, maar kunnen nu zelfs gepersonaliseerd worden wat uniek is in Frankrijk. Daarnaast zijn de nieuwste spitzen van Repetto speciaal ontworpen om geluid en pijn nog meer te minimaliseren. Ook de platte balletschoenen van Repetto houden comfort hoog in het vaandel en maken gebruiken van innovatie technologie.

Naast de aantal iconische producten, heeft Repetto nog een veel uitgebreidere collectie dansartikelen. Creëer een volledige ballet outfit met de dansspullen van Repetto met één van de hoge kwaliteit balletpakjes als goede basis. Deze prachtige Repetto balletpakjes zijn geschikt voor zowel in de dansles als op het toneel. Repetto balletkleding is ook ideaal te gebruiken voor de kledingvoorschriften van dansscholen.

Recente bestelling: 41 min geleden
Uit: Maasdam

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom