Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Rosso Latino

Rosso Latino

Rosso Latino is een echt familiebedrijf en wordt gerund door Marco en Christina Cipoletti. Al twintig jaar lang maken zij met passie de mooiste dansschoenen, midden in het hart van Italië. Rosso Latino wordt geleid door de behoefte van dansers, en nieuwe ontwerpen worden dan ook uitgebreid getest door een team van meer dan dertig professionele dansers en leraren. Door de uitstekende kwaliteit van de schoenen heeft het merk bovendien het officiële certificaat ‘made in Italy’ gekregen.

De dansschoenen van Rosso Latino zijn een feest om naar te kijken. De prachtige ontwerpen, kleuren en materialen maken ze tot de droomschoenen van elke danser. Bovendien dansen Rosso Latino-schoenen erg comfortabel door het zachte voetbed. De zool is gemaakt van suède, waardoor je soepel kunt draaien. Daarnaast is de zool vrij dun, wat een goed vloergevoel biedt.

Onder zowel professionals als amateurs zijn Rosso Latino-schoenen erg geliefd. De uitstekende kwaliteit, mooie designs en comfortabele pasvorm maken ze tot een van de meest populaire merken voor dansschoenen. Ook variëren de modellen in pasvorm en hakhoogte, waardoor er voor elke danser een mooi model bij zit.

Rosso Latino dansschoenen

Recente bestelling: 47 min geleden
Uit: Emmen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom