Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

SoDanca

sodanca danskleding banner

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
SoDanca MDE16 SoDanca MDE16
€ 14,95
€ 14,95
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

SoDanca

Danskleding fabrikant SoDanca streeft er naar om alle liefhebbers van dans de beste producten te kunnen bieden tegen een goede prijs. Daarbij staan milieu en verantwoordelijke productie centraal.  SoDanca danskleding staat net als Capezio bekend om de comfortabele en kwalitatieve ballet kleding en balletschoenen. Balletpakjes van Só Dança voelen prettig aan tijdens het dansen en bewegen dankzij de samenstelling van het materiaal goed mee. Ook zijn de pakjes van SoDanca ademend en mooi om te zien. Hun balletpakjes zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er balletpakjes met lange mouw, korte mouw en spaghettibandjes. Ook heeft Só Dança balletpakjes met verschillende halslijnen. 

Naast de balletpakjes heeft Só Dança ook andere mooie kleding zoals balletrokjes voor dames en meisjes in verschillende kleuren. De balletschoentjes van SoDanca zijn er in verschillende modellen. Zo zijn er onder andere elastische balletschoenen die helemaal aansluiten om de voet. De balletschoenen van Só Dança zijn geliefd onder zowel professionals als amateurs. Ook voor balletaccessoires zit u goed bij So Danca.

Naast balletartikelen heeft Só Dança een grote lijn met gevarieerde producten. De jazzschoenen van Só Dança zijn heel geliefd en populair bij jazz, ballet en moderne dansers. Só Dança maakt ook dansschoenen voor onder andere ballroom, flamenco en musical. Deze dansschoenen hebben met elkaar gemeen dat ze gemaakt zijn met het comfort en de bewegingsvrijheid van de danser in het achterhoofd. Bij Danswinkel.nl vindt u een uitgebreid assortiment Só Dança schoenen en kleding voor diverse soorten dans. U kunt de dansartikelen van Só Dança online bestellen, of komen passen in een van onze winkels in Hilversum, Den Haag of Amsterdam.

Meer
Recente bestelling: 21 min geleden
Uit: Melissant

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing