Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Toppik (10,3 gram)

Toppik (10,3 gram)
€ 0,00 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Tot slot is er een veilige en natuurlijke manier om van “dun haar” af te komen. Het is geen spray, crème of iets dergelijks. Het is iets wat je nog nooit hebt gezien. Toppik is een verbazingwekkend nieuw product van minuscule microvezels die zich vermengen met uw eigen haar, zonder dat het zichtbaar is. Toppik vezels zijn gemaakt van organische Keratine-proteïnen, net als je eigen haar. Onmiddellijk zie je dat het haar voller en natuurlijker wordt dan je je ooit kon voorstellen. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de fles boven het dunne deel van je haar te houden, dan zachtjes schudden te schudden. Een Toppik haarvezel-spuitbus zorgt ervoor dat je je 100% zeker kunt voelen, zelfs in regen en wind of tijdens het dansen.

Recente bestelling: 52 min geleden
Uit: Liessel

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom