Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Dansschoenen verkoop op locatie bij evenement GEL Amsterdam

2019-12-20

Danswinkel maakt uw Rock ‘n Roll dansfeest compleet met dansschoenen verkoop op locatie! Bekijk hier een sfeerimpressie van onze dansschoenen stand bij het 35-jarig lustrumfeest van Rock ‘n Roll vereniging Gel.

Een Danswinkel.nl dansschoenen stand voegt veel sfeer toe aan uw dansfeest. Bezoekers vinden het dan ook erg leuk om tussen het dansen door dansschoenen te bekijken, voelen en passen. Beginnende dansers kunnen hier op een leuke manier kennis maken met echte dansschoenen. Een dansschoenen stand is onmisbaar op elk groot Rock ‘n Roll dansfeest!

Danswinkel komt met een ruim assortiment dansschoenen langs op uw Rock ‘n Roll feest. Van comfortabele danssneakers met spinpoints tot chique Rock ‘n Roll dansschoenen, voorzien van suède zool. Bezoekers kunnen onze collectie passen, deskundig advies ontvangen en hopelijk met een mooi paar dansschoenen naar huis gaan! 

U kunt zelfs genieten van een speciale kortingsactie of een aanbieding op de avond van het feest. Hier vindt u meer informatie over onze Danswinkel op locatie service.

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden: 035-6217111 of alista@danswinkel.nl.

Recente bestelling: 37 min geleden
Uit: Griendtsveen

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom