Danswinkel Eindhoven is vanaf heden open elke Zondag 12:00 - 17:00

Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Spitzen aanmeten op Locatie | Danswinkel.nl

2019-12-21

Bent u een dansschool, dansvakopleiding of een dansgezelschap en hebt u minimaal 5 studenten die op spitzen dansen? Danswinkel komt spitzen aanmeten op locatie. Bekijk hier alvast een sfeerimpressie van zo'n pasafspraak.

In plaats van uw studenten alleen naar de danswinkel te sturen, komen wij voortaan bij u langs. Ook is het een mogelijkheid om met een groep studenten naar één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag of Hilversum te komen buiten onze openingstijden.

Het voordeel van spitzen aanmeten op locatie is dat de docent tijdens het aanmeten aanwezig is en meteen kan doorgeven wat zijn of haar voorkeuren zijn voor de nieuwe spitzen van de student. Samen met onze kennis kunnen wij dan het perfecte paar spitzen aanmeten voor uw leerlingen.

Danswinkel.nl heeft een breed assortiment aan spitzen van bekende merken zoals: Grishko, Russian Pointe, Bloch en Capezio.

Voor ons bezoek aan uw dansschool, nemen wij ook zoveel mogelijk spitzen mee zodat de studenten ze meteen mee naar huis kunnen nemen.

Hier vindt u meer informatie over Danswinkel op Locatie.
Recente bestelling: 36 min geleden
Uit: De mortel

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom