Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Spitzen kopen bij Danswinkel.nl

2019-12-21

Het is de droom van elke ballerina: dansen op spitzen! Er moet dan ook hard voor gewerkt worden om op spitzen te mogen dansen. Je moet sterk genoeg zijn, de juiste flexibiliteit hebben en vooral heel veel dansen! Als je docent eenmaal toestemming heeft gegeven om op spitzen te dansen, zie wij je graag in onze winkels voor een persoonlijk aanmeting van de juiste spitzen. Bekijk hier alvast een sfeerimpressie van hoe zo'n pasafspraak verloopt.

Als je zeker weet dat je op spitzen kan gaan dansen, kun je bij Danswinkel een telefonische- of online afspraak maken om spitzen te komen aanmeten. Als je van tevoren aangeeft welke maat je hebt, zullen we ervoor zorgen dat er een aantal spitzen in die maat zijn om te kunnen passen. We hebben een aantal spitzenspecialisten in ons team die precies weten hoe ze spitzen moeten aanmeten. Een van hen zal je uitleggen wat voor spitzen je nodig hebt en waarom. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar welke hardheid je nodig hebt. 

Bij Danswinkel hebben we verschillende merken en soorten spitzen, zodat je goed kunt vergelijken. Zo hebben we onder andere spitzen van Grishko, Papillon en Bloch. Het is natuurlijk belangrijk dat je spitzen goed zijn, omdat het dansen op spitzen nou eenmaal wat meer risico met zich meebrengt dan het dansen op gewone balletschoenen. Bij Danswinkel hebben we ook verschillende accessoires die het dansen op spitzen makkelijker maken, zoals teenbeschermers.

Maak hier uw spitzen afspraak.

Recente bestelling: 5 min geleden
Uit: Achthuizen

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom