Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern 28023

Werner Kern 28023 Bestseller
€ 129,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 129,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Werner Kern 28023 zijn klassieke en elegante heren dansschoenen, gemaakt van een combinatie van hoge kwaliteit kalfsleer en suède. De gehele binnenvoering van de schoen is gemaakt van leer wat zo aangepast is dat deze vocht opneemt en tegelijk goed blijft ademen wanneer u aan het dansen bent. Deze stijlvolle dansschoen heeft geperforeerde dubbele stiksels in een W-vorm op de neus.

Met een dempende hak van 2 centimeter kunt u dit model dragen voor dansstijlen als tango, salsa en ballroom. De tijdloze look kan gecombineerd worden met allerlei verschillende soorten outfits, van casual tot chique.

De suède zolen zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien en tegelijk voldoende grip hebt op de dansvloer. De 5 vetergaten geeft een stabiel gevoel en een optimale pasvorm. Voor de suède zolen adviseren wij een bijpassende dansschoenen borstel aan te schaffen om de levensduur aanzienlijk te verlengen. Verkrijgbaar in het zwart, grijs, bruin en zwart-wit. De bruine en zwart-witte variant bestaan geheel uit kalfsleer.

Recente bestelling: 42 min geleden
Uit: Meerssen

-5% Korting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom