Werner Kern Holly Grijs

€ 149,95
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

Geïnspireerd door de glitter en glamour van de jaren 70, komt Werner Kern met dit waanzinnige model. Wanneer u op zoek bent naar een eyecatcher, bent u aan het juiste adres!
Deze lak bandjes en metallic look, geeft de schoen een uniek uiterlijk. Gemaakt met een hakhoogte van 6.5 centimeter, gemeten vanaf de zijkant, is deze schoen geschikt voor meerdere dansstijlen als salsa, latin, bachata etcétera. Ook is deze flare hak oftewel uitlopende hak stabiel en comfortabel genoeg en een avondje op te kunnen dansen zonder pijn.

De zolen zijn gemaakt van suède, wat het draaien en stuk makkelijker zal maken, maar tegelijk ook zal zorgen voor voldoende grip op de dansvloer. Wij raden aan om bij het aanschaffen van uw nieuwe paar dansschoenen ook meteen een schoenenborstel aan te schaffen. Deze zijn speciaal ontworpen om de zolen te onderhouden, zodat deze niet te glad wordt. Het goed borstelen van de zolen, kan de levensduur van de schoen verlengen.

De buitenkant van de Holly is gemaakt van zacht en soepel leer en zullen als zeer comfortabel ervaren worden. Nog een extra handigheidje; De schoenen van Werner Kern kunnen eenvoudig geopend en gesloten worden door een nikkelvrije gesp met kliksysteem!

Recente bestelling: 18 min geleden
Uit: T zandt

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in HOOFDLETTERS: FIRSTTIME