Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Alista Jazzschoenen Canvas Splitzool

€ 26,95 (inc 21% BTW)
+
Alista Dancer Basics
€ 26,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Alista canvas dansschoentjes voor jazzdans zijn flexibel en lichtgewicht. Creeër een mooie voetlijn, dankzij de veters aan de bovenkant van de jazzschoenen! Ze zitten comfortabel en zijn ideaal voor gevorderden. Begin nu met dansen!

Deze jazzschoen van Alista Dancer Basics is gemaakt van heerlijk luchtig canvas voor maximaal comfort tijdens het dansen. Uitgevoerd met splitzool en suede buitenzool. Suede is erg fijn om op te dansen. Draaien gaat perfect en je hebt nooit last van rubber dat kan afgeven op de vloer.

Verkrijgbaar vanaf maat 26 t/m 44. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn dit zeer geschikte schoenen voor jazzdance, zumba, streetdance en meer.

  • Alista jazzschoenen
  • Materiaal: canvas
  • Type zool: splitzool
  • Vetermodel met klein hakje
Recente bestelling: 33 min geleden
Uit: Schuinesloot

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom