Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Russian Pointe Spitzen

Er zijn geen producten in deze categorie.

Russian Pointe Spitzen

Bent u op zoek naar Russian Pointe spitzen? Bij Danswinkel.nl kunt u terecht voor een uitgebreide collectie spitzen van Russian Pointe. Danswinkel verkoopt vele verschillende soorten Russian Pointe spitzen in diverse breedtematen, lengtematen, hardheden, soorten zolen en soorten boxen. Russian Pointe spitzen kopen kan in de winkels in Amsterdam, Den Haag, Hilversum en Rotterdam.

Online verkopen wij een aantal populaire modellen spitzen van Russian Pointe. Spitzen online bestellen wordt echter zo goed als altijd afgeraden. Spitzen bestellen is namelijk enkel een mogelijkheid wanneer u al eerder op precies hetzelfde paar spitzen heeft gedanst. Maak dus een spitzen pasafspraak en wij laten u in de winkel een grotere collectie Russian Pointe spitzen zien en voelen.

Russian Pointe is opgericht in 1998, in Moskou door Aleksandra Efimova. Russian Pointe is een geroemd merk in de professionele danswereld door de hoge kwaliteit, de goede pasvorm en de elegante uitstraling. Zo blijft het merk zich ontwikkelen om de behoeften van dansers te kunnen blijven vervullen. De Russian Pointe-methode combineert ouderwets handwerk met moderne apparatuur. Dit garandeert het hoge niveau van precisie en consistentie dat nodig is om echt functionele, betrouwbare en mooie spitzen te creëren. 

Russian Pointe is uniek in de uitgebreide mogelijkheden om de spitzen aan te passen naar de wens van de danseres. Russian Pointe heeft veel verschillende modellen. Al deze modellen zijn aan te passen op maat, breedte, de hoogte van de vamp en de hardheid van de zool. Hierdoor zijn Russian Pointe spitzen zowel geschikt voor de beginnende als de vergevorderde danser.

Spitzen van Russian Pointe worden met de hand gemaakt door meester-schoenmakers die werken volgens de wereldberoemde traditie van het Russische spitzen maken. Alle Russian Pointe schoenmakers een rigoureuze training, met maanden van eerste observatie, studie en oefening, gevolgd door jaren van perfectioneren van hun vak.

Meer
Recente bestelling: 59 min geleden
Uit: Barsingerhorn

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom