Bloch

BLOCH Danskleding Amsterdam Den Haag Hilversum

      Lijst Raster
      Lijst Raster

Bloch

Bloch is in 1932 opgericht in Sydney, Australie. De oprichter was Jacob Bloch, een pioneer in de technische dansmarkt. Het bedrijf begon met het maken van handgemaakte balletschoenen en pointes voor gerenommeerde dansers over de hele wereld. De filosofie en de succesformule van het bedrijf is naar eigen zeggen het luisteren naar de behoeften van dansers. Deze formule heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf producten op de markt kan brengen die zowel op het gebied van design als op het gebied van comfort tegemoet komen aan de wensen van de danser, voor zowel op het podium als tijdens de trainingen.

Elke schoen is precies gesneden naar de vormen van de voet, om bescherming en stevigheid te bieden tijdens de vele uren aan danstrainingen en optredens. Vooral op het gebied van danssneakers is Bloch een pioneer. De danssneakers van Bloch springen er in eerste instantie uit om hun uiterlijk. Bloch gebruikt vele verschillende kleuren, patronen en materialen waardoor elke sneaker zijn eigen persoonlijkheid heeft en uniek is. Ook onder vrouwen zijn danssneakers van Bloch zeer populair omdat het een van de weinige merken is die smalle en elegante danssneakers produceert met een vrouwelijke twist.

Buiten het uiterlijk om zijn Bloch danssneakers ook populair om hun comfort en kwaliteit. De vele verschillende modellen hebben verschillende specificaties wat zolen, materialen en designs betreft, maar allemaal hebben ze de hoge kwaliteitsstandaarden gemeen. Door het gebruik van goede materialen zijn de voeten in staat om te ademen in sneakers van Bloch en zult u het lang volhouden op de dansvloer door de comfortabele en zachte voetenbedden.

De laatste 75 jaar heeft Bloch een reputatie opgebouwd, gebaseerd op perfectionisme, wat het merk tot een van de meest betrouwbare maakt in de industrie. Vanaf 1932 heeft de internationale aanwezigheid en de nauwkeurige techniek ertoe geleid dat Bloch in staat was om verschillende submerken op de markt te zetten zoals Baby Bloch, Bloch Girls en Bloch Ladies. Toch moeten we niet vergeten dat het allemaal begon met een talent voor ambachtelijk werk en een passie voor dans.

Bent u op zoek naar een Bloch winkel in Amsterdam? Danswinkel Amsterdam heeft een brede collectie Bloch producten. Voor danskleding of balletschoenen van Bloch kunt u bij ons terecht! Bloch heeft mooie balletpakjes en balletaccessoires. Ook de balletschoenen van Bloch zijn populair door hun diversiteit en goede pasvorm. Bloch staat voor professionaliteit en kwaliteit, en is daardoor geliefd bij zowel amateurdansers als professionele dansers. 

Meer
Recente bestelling: 10 min geleden
Uit: Schardam

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME