Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Papillon

papillon danskleding

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Papillon

Het merk Papillon is ontstaan in 1958. Een Amsterdamse familie runde een handel in leer en in de jaren vijftig van de twintigste eeuw werd het assortiment uitgebreid met leren balletschoenen, na een bezoek aan een schoenenwinkeltje in Londen. De leren balletschoen kreeg de naam Le Papillon, vanwege de allure van de Franse ballettraditie. In de jaren zeventig verlegde Le Papillon zijn grenzen en maakte hij buiten de balletwereld ook naam in de danswereld. In de negentiger jaren leerde ook de sportwereld de producten van Le Papillon kennen. Rond die tijd vond er ook een kleine naamsverandering plaats en ging het merk verder als Papillon.

Inmiddels is Papillon een gerenommeerd merk en genieten dansers over de hele wereld van de producten. Het aanbod is zeer divers en varieert van balletkleding tot jazzbroeken en verschillende tops. Balletdansers kunnen hun outfit volledig samenstellen met artikelen van Papillon. Dit merk levert namelijk onder andere balletpakjes, panty's, balletschoenen, tutu's en haarbanden. Ook produceert Papillon sportkleding, zoals sportbroeken, leggings, shorts, tops en shirts. Daarnaast zijn er speciale danssneakers verkrijgbaar. Alle producten zijn leverbaar in zowel kindermaten als maten voor volwassenen. Voor al deze producten kunt u bij Danswinkel.nl terecht. Kijkt u gerust rond op de website of kom langs in een van onze winkels.

Meer
Recente bestelling: 20 min geleden
Uit: Grevenbicht

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing