Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
Collega's gezocht
Spitzen aanmeten?

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

betaalmogelijkheden danswinkel

Volg Danswinkel op
Danswinkel op Locatie

Suny

danssnakers suny

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Suny

Suny is een danssneaker lijn van het geliefde dansschoenen merk Anna Kern. Deze flexibele danssneakers met splitzool staan bekend om zijn lichte gewicht en bieden ultiem comfort. Suny is een moderne danssneaker die een sportieve twist aan elke training geeft, van Salsa tot Kizomba en van Bachata tot Rueda. 

De zolen van het model zijn gemaakt van polyurethaan, waardoor er op verschillende soorten vloeren uitstekend gedanst kan worden. U verliest nooit meer uw grip op de vloer met de Suny danssneakers. De zolen zijn voorzien van spinpoints, waardoor de draaibewegingen heel soepel en makkelijk gaan.

Perfect geschikt voor Salsa en Latin dansen als trainingsmodel, maar ook prima te gebruiken voor Jazz en andere dansstijlen. De ultralichte danssneaker heeft een perfecte pasvorm en kan in breedte worden aangepast aan de hand van de vetersluiting. Elk model wordt gemaakt in uitvoeringen in heren- en dames maten.

De Suny danssneakers zijn verkrijgbaar in een laag model “bold” in de kleuren rood, blauw, grijs en zwart. Daarnaast heeft Suny ook een iets hoger model “pureflex” in het grijs en grijs-rood. De subtiele melange kleuren geven de danssneakers een sportieve en modieuze uitstraling.  

Eigenschappen: 

  • Lichte danssneaker
  • Gemaakt van ademend materiaal
  • Splitzool voor ultieme flexibiliteit
  • Unieke pasvorm
  • Voor heren en dames
Meer
Recente bestelling: 37 min geleden
Uit: Vlissingen

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing