Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Rummos Dansschoenen

Er zijn geen producten in deze categorie.

Voor Rummos dansschoenen kunt u terecht bij Danswinkel.nl. Rummos dansschoenen zijn er in allerlei modellen, voor zowel dames als heren. Voor dames zijn er bijvoorbeeld Rummos dansschoenen met hoge of lage hak, met open of dichte teen en in verschillende kleuren. Ook heren kunnen slagen voor een mooi basismodel van Rummos dansschoenen. Rummos dansschoenen zijn geschikt voor diverse stijlen, waaronder tango, salsa en andere latinstijlen.

Rummos dansschoenen worden gemaakt van echt leer, suède of satijn. Deze natuurlijke materialen gaan nog vormen naar de voet en voelen comfortabel aan. Rummos dansschoenen hebben een suède zool, waardoor draaien makkelijker wordt. Rummos dansschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit.

Rummos dansschoenen komen in vele variaties en modellen. Voor dames zijn er Rummos dansschoenen met een lage, stabiele hak en dansschoenen met een hoge, elegante hak tot 8 cm hoog. Veel Rummos dansschoenen hebben elegante bandjes en zijn versierd met steentjes en glitters, voor een feestelijke en schitterende uitstraling. Rummos dansschoenen worden uitgevoerd in verschillende kleuren, waaronder rood, zwart, bruin, zilver en diverse tinten brons en huidskleur.

Rummos dansschoenen kunt u via Danswinkel.nl online bestellen. Twijfelt u over de maat of pasvorm, of wordt het uw eerste paar Rummos dansschoenen? U bent ook van harte welkom in een van onze filialen in Amsterdam, Den Haag of Hilversum. Ons deskundige team geeft u ook graag persoonlijk advies.

Meer
Recente bestelling: 43 min geleden
Uit: Capelle ad ijssel

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom