Dansschoenen

Als u op zoek bent naar dansschoenen, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop hebben we verschillende dansschoenen, voor verschillende soorten dans. U vindt bij ons bijvoorbeeld een brede collectie aan schoenen voor Ballroom, Latin, Salsa en Tango. De merken die we verkopen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, en met elk merk wat we verkopen hebben wij en onze klanten al jarenlang goede ervaringen. Merken die we verkopen zijn onder andere: Werner Kern, Nueva Epoca, Capezio, Supadance, Portdance en Diamant.

Als u voor het eerst dansschoenen koopt, zult u veel verschil merken wanneer u weer gaat dansen. In tegenstelling tot normale schoenen hebben dansschoenen speciale suede zolen, waardoor u gemakkelijk kunt draaien en veel vloergevoel heeft. Dansschoenen hebben een erg dunne zool, waardoor de schoenen heel flexibel zijn. Dansschoenen zijn speciaal ontworpen om zo licht en comfortabel mogelijk te zijn. Daardoor voelen ze heel anders aan dan normale schoenen, en hebben ze ook een andere pasvorm. Het is de bedoeling dat de dansschoenen strak zitten als u ze koopt. De schoenen moeten niet knellen, maar er mag best wat druk staan op de voet. Dansschoenen hebben meestal een leren binnenkant, en vaak een leren buitenkant. Daardoor lopen ze nog een stukje uit, en gaan ze vormen naar uw voet. Als u dansschoenen koopt die gelijk lekker zitten, loopt u kans dat deze zo ver uitlopen dat ze gaan schuiven. U danst dan niet meer stevig, en heeft meer kans om te vallen.

Dansschoenen zijn er in veel verschillende modellen, en elk model heeft een eigen pasvorm. Ook kunt u kiezen uit diverse hakhoogtes en vormen. Als u door de bomen het bos niet meer ziet en liever wilt komen passen, kan dit natuurlijk ook. In onze fysieke winkels in Den Haag en Hilversum kan ons professionele personeel u helpen om de juiste schoenen te kiezen. U kunt hier verschillende schoenen passen om zo uw keuze te maken. Vooral als u voor het eerst dansschoenen gaat kopen, is het aan te raden om even langs te komen in een van onze winkels.

Er zijn geen producten in deze categorie.

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME