Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Tel: bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Werner Kern Francis

Werner Kern Francis Bestseller
€ 124,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 124,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Francis is misschien wel één van de best verkochte dansschoen modellen van het bekende merk Werner Kern!

De buitenkant van de Werner Kern Francis is geheel gemaakt van een zeer hoge kwaliteit suède, wat meteen prettig aanvoelt op de huid en weinig moeite zal kosten om in te dansen. Ook is dit model zeer geschikt voor vele verschillende voetvormen.

De binnenkant is gemaakt van vocht absoberend leer, wat zacht en prettig aanvoelt op de huid. De zolen zijn zeer flexibel, waardoor deze schoenen vooral geschikt zijn voor dansstijlen als salsa en latin.
Ook de zolen zijn gemaakt van suède, waarmee u voldoende grip zult hebben op de dansvloer en niet uit zult glijden tijdens het draaien.

De voorkant van de Werner Kern Francis is bijna volledig gesloten en er loopt een verstelbaar bandje over de wreef. Hierdoor hebt u extra stevigheid en zullen de schoenen als zeer comfortabel worden ervaren. Bovendien hebt u de keuze tussen een hak van 5.5 en 6.5 centimeter. Beide hakken zijn flarehakken, wat zorgt voor extra stabiliteit.
 

Recente bestelling: 52 min geleden
Uit: Sprang-capelle

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing