Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern 8301 Dansschoenen Borstel

€ 7,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 7,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Deze Werner Kern 8301 Dansschoenen Borstel is speciaal ontworpen voor het onderhouden van uw dansschoenen met suède zolen. Het is belangrijk om uw schoenen te borstelen na het dansen, zodat de zolen minder snel zullen slijten en u een goede grip op de dansvloer blijft houden. Wij raden aan de suède zool van de dansschoenen te borstelen na het dansen als de schoenen nog warm zijn. Op dat moment komt het vuil er gemakkelijker vanaf. 

De schoenborstel is gemaakt van kleine stalen pinnetjes. Borstel uw suède zolen eerst met de botte kant van de pinnetjes om overmatig borstelen te voorkomen. Gebruik alleen de scherpe kant wanneer de zolen flink opgeruwd moeten worden. De pinnetjes zijn scherp en kunnen gemakkelijk krassen maken. Bewaar het daarom in het meegeleverde hoesje ter bescherming.

Tip: Vouw een pantykousje over het borsteltje heen om het vuil op te vangen. De schoenborstel kan zo gemakkelijk worden schoongemaakt door het pantykousje te vervangen.

 

  • Dansschoenen Borstel van Werner Kern
  • Geschikt voor suède zolen
  • Tweezijdig te gebruiken: zacht en scherp
  • Met beschermhoesje
Product Video

Recente bestelling: 10 min geleden
Uit: Baarland

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom