Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern dansschoenenborstel

€ 7,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 7,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Deze schoenborstel van Werner Kern is ontworpen voor het onderhouden van uw dansschoenen met suède zolen. Het is erg belangrijk om uw schoenen te borstelen na het dansen, omdat de zolen anders erg snel zullen slijten en u een minder goede grip op de dansvloer zult hebben. Wij raden aan de schoenen te borstelen na het dansen wanneer de schoenen nog warm zijn aangezien het op dat moment het makkelijkste is om het vuil te verwijderen.

De schoenborstel is gemaakt van kleine stalen pinnetjes. Borstel de suède zolen met de botte kant van de pinnetjes. Gebruik alleen de scherpe kant wanneer de zolen flink opgeruwd moeten worden. De pinnetjes zijn erg scherp en het is daarom belangrijk dat u het borsteltje in het meegeleverde zakje bewaart.

Tip: Vouw een pantykousje over het borsteltje heen om het vuil op te vangen. De schoenborstel kan zo gemakkelijk worden schoongemaakt door het pantykousje te vervangen.

Product Video

Recente bestelling: 53 min geleden
Uit: Susteren

-5% Korting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom