Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Felice

Werner Kern Felice Bestseller
€ 124,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 124,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Werner Kern Felice zijn comfortabele dansschoenen geschikt voor diverse dansstijlen, dankzij de dichte ronde neus. Met een hakhoogte van 3,5 centimeter is de schoen zeer geschikt voor beginnende dansers of dansers die op zoek zijn naar meer stabiliteit tijdens het dansen. De schoenen hebben een suède zool, waardoor optimaal gedraaid kan worden zonder de gewrichten te belasten. De gekruiste bandjes lopen onder de wreef door en hebben een handige druk sluiting.

Deze dansschoen is onderdeel van de comfort lijn. Dit houdt in dat de schoenen een bredere pasvorm, een latex middenzool en zelfs ondersteuning onder de wreef hebben voor extra draagcomfort. Kortom, dit is een fantastische schoen wanneer u op zoek bent naar een dansschoen die voor voldoende stabiliteit en comfort zorgt. 

De Werner Kern Felice heeft een zeer hoge kwalitatieve afwerking en is verkrijgbaar in het zwart, beige, antiek goud, wit satijn en met lederen zool.

Product Video

Recente bestelling: 7 min geleden
Uit: Zenderen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom