Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Fatima

€ 124,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 124,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

De Werner Kern Fatima behoort tot de collectie van het internationaal bekende Duitse schoenenmerk Werner Kern. Bekend om hun hoge kwaliteit dansschoenen en zeer ruime keuze. Voor iedereen is er wel een geschikte dansschoen te vinden.

De Fatima is een prachtige elegante schoen gemaakt van een hoge kwaliteit zwart suède. Het model is bijna geheel gesloten, maar heeft toch een speelse peeptoe als leuk detail. Met een hak van 5 centimeter gemeten vanaf de zijkant, zullen de schoenen stabiel en comfortabel aanvoelen. De zool is ook gemaakt van suède, waardoor u gemakkelijk kunt draaien en voldoende grip op de dansvloer zult hebben. Wij adviseren de suède zool regelmatig te borstelen met een speciale dansschoenen borstel om de levensduur aanzienlijk te verlengen.

Dit model heeft een speels gekruist bandje die over de wreef loopt. Dit bandje is individueel verstelbaar en hiermee zal de voet stevig in de schoen blijven zitten.
De Fatima behoort tot de ‘comfort lijn’ wat betekent dat de schoen op een bredere leest gemaakt is, een latex kussen onder de bal van de voet bevat en ook nog eens extra steun onder wreef geeft!

Recente bestelling: 13 min geleden
Uit: Zuidland

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom