Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Asta Suede Black

Werner Kern Asta Suede Black Bestseller
€ 124,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 124,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Deze elegante dansschoenen 'Asta' behoren tot de collectie van het bekende Duitse merk Werner Kern. Dit dansschoenenmerk verkoopt internationaal en levert altijd schoenen van zeer hoge kwaliteit.

De Werner Kern Asta heeft een simpele maar toch prachtige look en kan gebruikt worden voor meerdere dansstijlen als salsa, tango, ballroom en vele andere. De schoenen hebben suède zolen, wat zal zorgen voor voldoende grip tijdens het dansen. Tegelijk neemt het ook de druk weg op gewrichten als de knieën. Er wordt sterk aangeraden een schoenenborstel aan te schaffen om de zolen mee te onderhouden. Mocht dit niet gebeuren, dan zullen de zolen snel glad worden, waardoor u de grip op de vloer verliest.

De gehele buitenkant van de schoen is ook gemaakt van een hoge kwaliteit suède en de voorkant heeft een peeptoe. Dit model is te verkrijgen in een 5.5 of 6.5 centimeter hak, gemeten vanaf de zijkant. Het bandje rondom de enkel zal ervoor zorgen dat de hiel stevig in de schoen blijft zitten tijdens het dansen.

Recente bestelling: 58 min geleden
Uit: Heerlen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom