Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Werner Kern Bridal Felice met lederen zool

Werner Kern Bridal Felice met lederen zool Bestseller
€ 129,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 129,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Werner Kern Bridal Felice zijn comfortabele bruidsschoenen met lederen zool. Door deze lederen zool kunnen deze dansschoenen ook uitstekend buiten op straat gedragen worden. Met een hakhoogte van 3,4 en 4,5 centimeter is de schoen zeer geschikt voor dansers die op zoek zijn naar meer stabiliteit. De gekruiste bandjes lopen onder de wreef door en hebben een handige druksluiting.

Deze dansschoen is onderdeel van de comfort lijn. Dit houdt in dat de schoenen een bredere pasvorm, een flexibele latex middenzool en zelfs ondersteuning onder de wreef hebben voor extra draagcomfort. Kortom, dit is een fantastische schoen wanneer u op zoek bent naar een dansschoen die voor voldoende stevigheid en comfort zorgt. 

De Werner Kern Felice heeft een zeer hoge kwalitatieve afwerking. De elegante afgeronde voorzijde zorgt voor voldoende ruimte voor de tenen. Verkrijgbaar met suède zool in het zwart, beige, antiek goud en wit satijn.

Recente bestelling: 33 min geleden
Uit: Doezum

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing