Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Ines Nappa Zwart

€ 124,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 124,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

Werner Kern Ines is een prachtig klassiek model dansschoen, te dragen voor meerdere dansstijlen als ballroom, tango of latin. Er is keuze tussen drie verschillende hakhoogtes, namelijk 3.5, 5.5 of 6.5 centimeter gemeten vanaf de zijkant van de hak. Het lagere hakje is ideaal voor de wat bredere voet, de middelste hoogte is prettig voor de beginnende danser en de hogere hak is geschikt voor de gevorderde hakkendrager. De verschillende hakhoogtes zijn allemaal prima te gebruiken als trainingsschoen of te dragen tijdens een feest.

De laagste hakhoogte van 3.5 centimeter is gemaakt op een bredere leest genaamd ‘comfort lijn’. Dit model is zeer geschikt voor dansers die op zoek zijn naar veel stabiliteit en draagcomfort. De zolen hebben een latex kussen onder de bal van de voet en er is extra ondersteuning onder de wreef. De andere twee hakhoogtes zijn gemaakt op een gemiddelde leest die ook zeer geschikt is voor verschillende voetvormen.

De schoenen van Werner Kern worden gemaakt van een zeer hoge kwaliteit kalfsleer en zullen hierdoor zacht en prettig aanvoelen tijdens het dragen. Ook zullen de schoenen snel indansen en het leer zal zich vormen naar de voet. De zolen zijn gemaakt van suède, waardoor het draaien gemakkelijk zal gaan en u tegelijk voldoende grip hebt op de dansvloer.

Recente bestelling: 43 min geleden
Uit: Teerns

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom