Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern Betty Nappa Zwart

Werner Kern Betty Nappa Zwart Bestseller
€ 124,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 124,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

De Werner Kern Betty is een gesloten dansschoen met een spitse neus, waardoor ze een prachtige en klassieke look hebben. Deze dansschoenen kunnen gedragen worden voor meerdere dansstijlen als tango en ballroom. Werner Kern Betty is verkrijgbaar in twee verschillende hakhoogtes, namelijk 5.5 of 6.5 centimeter gemeten vanaf de zijkant. Beide hakhoogtes zijn aan te raden voor een eerste paar dansschoenen. Perfect om te dragen als trainingsschoen of tijdens een feest.

De binnenzool is gemaakt van leer, die zo is aangepast dat deze vocht opneemt en voldoende ademt tijdens het dragen. De buitenzolen zijn gemaakt van suède, waardoor u makkelijk kunt draaien en tegelijk ook grip hebt op de dansvloer. Wij raden sterk aan om een dansschoenenborstel aan te schaffen zodat u de zolen kunt borstelen na het dansen, wat de levensduur van de schoenen zal verlengen.

Deze dansschoenen van Werner Kern worden gemaakt van een hoge kwaliteit kalfsleer uit Italië. Het leer zal zich snel naar de voet vormen en hierdoor zeer prettig aanvoelen tijdens het dragen.

Recente bestelling: 13 min geleden
Uit: Megen

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom