Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Diamant Dansschoen Beschermingsspray HW10931

€ 6,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 6,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Deze Diamant beschermingsspray beschermt en reinigt uw dansschoenen, zodat ze in optimale conditie blijven. De dansschoenen verzorgingsspray is geschikt voor het verzorgen van leer, kunststof en lak materiaal. Bovendien zorgt de spray ervoor dat lakleer of synthetisch lakmateriaal minder aan elkaar plakt. 

De handige spray is zo ontworpen dat u uw schoenen gemakkelijk en gelijkmatig kunt inspuiten. Om de dansschoenen te beschermen spuit u de dansschoenen in voor gebruik voor het beste resultaat. Voor het reinigen van dansschoenen kunt u ze schoon poetsen met een zachte, pluisvrije doek en de beschermingsspray.

 

  • Leer, kunststof en lak 
Recente bestelling: 37 min geleden
Uit: Schijndel

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom