Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Diamant Slim Fit Converter HW04001 Inlegzooltjes

€ 7,50 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 7,50 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Deze Diamant Slim Fit Converters zijn ideaal om te gebruiken wanneer de dansschoenen iets te wijd vallen. De slim fit converters zorgen ervoor dat de voet wat hoger komt te liggen, waardoor de schoenen strakker vallen. Dit is perfect wanneer u smalle voeten of een lage wreef hebt en te veel ruimte ervaart aan de bovenkant van de schoen.

Deze zooltjes versmallen de pasvorm van Diamant dansschoenen. Gemaakt van zacht en comfortabel microvezel. Het rubberen schuim aan de onderkant is stroef en hoeft niet met lijm te worden vastgezet. Verkrijgbaar in beige of zwart en voorzien van het Diamant logo.

 

  • Smalle voeten
  • Microvezel 
Recente bestelling: 28 min geleden
Uit: Doornspijk

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom