Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.

Diamant

diamant dansschoenen kopen bij danswinkel

32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
32 64 96 All Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Diamant Dansschoenen - Kwaliteitsproducten gemaakt in Duitsland

Op Danswinkel.nl vindt u de gehele collectie Diamant dansschoenen en accessoires.

Diamant is een Duits familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van dansschoenen. De familietraditie begon in 1873 toen schoenmaker Eberhard Müller zijn eigen schoenenwinkel opende in Frankfurt. Inmiddels is Diamant uitgegroeid tot een moderne corporatie die wereldwijd exporteert, naar maar liefst 37 landen in 4 continenten. Het hoofdkantoor en productielocatie is gebaseerd in Duitsland en in handen van de vijfde generatie van de familie.

De diverse collectie van Diamant bestaat uit prachtige dansschoenen voor onder andere Ballroom, wedstrijd Ballroom, Salsa, Latin en Tango. De dansschoenen worden gemaakt van verschillende soorten leer, waaronder Nubuck, suède, lakleer, Nappaleer en synthetisch leer. De binnenvoering bestaat altijd uit ademend, antibacterieel en vochtabsorberend microvezel van een Italiaanse premium kwaliteit. Diamant produceert daarnaast ook een collectie danssneakers en vele schoenaccessoires, zoals hakbeschermers, schoenborstels en binnenzooltjes.

Dankzij verbeterde automatiseringsprocessen worden momenteel elk seizoen meer dan 90 modellen aangeboden. Daarnaast bestaan er meer dan 2000 verschillende niet op voorraad modellen, waarmee aan speciale eisen van elke klant kan worden voldaan. Bij Diamant heeft u oneindig veel keuze uit verschillende hakhoogtes, materialen, pasvormen en kleuren.

Ondanks het gebruik van high-tech productietechnieken, worden de dansschoenen van Diamant nog grotendeels met de hand vervaardigd, waardoor er de grootste zorg wordt besteed aan elk model. De kwaliteit van de schoenen is erg hoog door de goede en duurzame materialen die worden gebruikt. Bovendien blijft Diamant continu vernieuwen om deze uitstekende kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. 

Met meer dan 145 jaar ervaring heeft Diamant zich ontwikkeld tot vooraanstaande dansschoenen fabrikant. Dansers over de hele wereld, van sociale dansers tot professionals, weten dat de dansschoenen van Diamant geproduceerd worden van hoogwaardige materialen en zijn vervaardigd met geavanceerde productietechnieken. Bovendien zijn ze ook nog scherp geprijsd. Dit maakt Diamant zeer geliefd in de danswereld!

Meer
Recente bestelling: 26 min geleden
Uit: Otterlo

-10% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterskeepdancing