Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Diamant Schoenentas DonkerBlauw HW03900

€ 3,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 3,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Deze Diamant schoenentas is ideaal om de dansschoenen in mee te nemen en op te bergen. Dit dansschoenen tasje beschermt de dansschoenen, waardoor ze veilig getransporteerd kunnen worden. Gemaakt van stevig donkerblauw canvas en bedrukt met het Diamant logo.

Deze schoenen tas heeft twee grijze koorden die aangetrokken kunnen worden om de tas te sluiten. Deze dienen tevens als schouderbanden. Dit handige tasje kan gedragen worden als rugzak, schoudertas of handtas. Neem u dansschoenen mee in stijl met deze Diamant schoenentas. Bij de meeste Diamant dansschoenen wordt zelfs al een bijbehorende schoenentas meegeleverd.

Recente bestelling: 39 min geleden
Uit: Den hout

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom