Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Nueva Epoca

Nueva Epoca Tango dansschoenen

Nueva Epoca

Ontwerpen van Nueva Epoca worden gekenmerkt door een elegante evolutie van de mode met een subtiele geraffineerdheid. Nueva Epoca dansschoenen worden geinspireerd door persoonlijkheid en passie, en laten de grens tussen kunst en design vervagen. Alle modellen hebben een mooie, unieke en elegante uitstraling. Doordat de schoenen met de hand zijn gemaakt, wordt er veel aandacht besteed aan elk model en is de afwerking van dit merk uniek.

Nueva Epoca dansschoenen zijn net als Anna Kern en Werner Kern perfecte dansschoenen vervaardigd tot in elk klein detail. Het merk staat voor actueel trendgevoel, maximaal draagcomfort en het unieke Nueva Epoca levensgevoel, die de schoen tot een compliment aan de voet maken. De schoenen zijn heel geliefd voor Salsa, Latin, Bachata en Merengue, maar voornamelijk onder Tangodansers. Door de diverse modellen, die variëren van klassiek tot strak en modern, is er voor elke Tangodanser, zowel mannelijk als vrouwelijk, wel een mooie schoen in de collectie te vinden. De collectie heeft bovendien modellen met verschillende hakhoogtes, zodat u daarmee kunt afwisselen. Bij Tango geldt voor zowel de dames als heren dat een hogere hak prettig danst, omdat er tijdens het dansen veel naar voren wordt geleund. Een hogere hak biedt dan meer ondersteuning.

Schoenen van Nueva Epoca zijn prachtige en zeer comfortabele dansschoenen voor de Argentijnse tango. Argentijnse Tango is een prachtige, passievolle dans die aan het einde van de 19e eeuw is ontstaan in Buenos Aires. Tango is gebonden aan speciale tangomuziek, waarop de bewegingen het mooiste tot hun recht komen. De Argentijnse Tango wint nog steeds aan populariteit, en er komen steeds meer dansers bij. Wanneer u Tango danst, zult u merken dat het dragen van de juiste dansschoenen een groot verschil maakt. Er zijn dan ook gespecialiseerde Tango merken, zoals Nueva Epoca, die hun dansschoenen afstemmen op de behoefte van de tango danser.

Nueva Epoca dansschoenen hebben doorgaans een leren of een suède zool. Deze zolen zorgen ervoor dat u goed kunt draaien, maar dat u ook grip hebt als dat nodig is. Naast een goede zool is het van belang dat het model bij uw voet past. Wanneer u kiest voor schoenen van leer of suède gaan deze nog vormen naar uw voet, en zult u merken dat de schoenen na een aantal lessen aanvoelen als een tweede huid. De schoenen van Nueva Epoca zijn gemaakt van een hoge kwaliteit nappa leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Ook hebben ze een heel comfortabel voetenbed. 

De ontwerpen van Nueva Epoca dansschoenen zijn zeer uniek en de pasvormen bieden de benodigde stevigheid en comfort. Bekijk online de volledige collectie van Nueva Epoca. Of kom gerust langs in één van de Danswinkel filialen in Amsterdam, Den Haag en Hilversum om verschillende modellen te passen en deskundig en persoonlijk advies te ontvangen.

Recente bestelling: 47 min geleden
Uit: Nijkerk

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom