Werner Kern Cindy

€ 124,95 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

Werner Kern Cindy is een klassieke dansschoen voor dames met een lage hak van 3,5 cm. Omdat de hak wat breder is, zal deze schoen zorgen voor veel stabiliteit tijdens het dansen. Perfect wanneer u zich nog niet prettig voelt op hoge hakken of wanneer u last hebt van bijvoorbeeld uw knieën of rug. De schoen is uiterst geschikt voor Ballroom.

Dit model is onderdeel van de zogeheten ‘comfort lijn’. Dit houdt in dat leest breder is dan gewoonlijk en ook het voetbed voorgevormd is met extra ondersteuning onder de wreef. De schoenen die behoren tot deze collectie vallen gewoonlijk een halve maat groter uit dan uw eigen schoenmaat. De zolen van de schoenen zijn gemaakt van suède. Dit zorgt ervoor dat u voldoende grip hebt op de dansvloer tijdens het draaien en tegelijk wordt de druk op de gewrichten verminderd ten opzichte van rubberen zolen. Ook de buitenkant van de schoenen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kalfsleer en zorgen voor een elegante en klassieke look. De binnenzolen zijn gemaakt van een vochtabsorberend leer.

Het simpele bandje dat over de voet loopt is verstelbaar naar wens. Het is natuurlijk prettig wanneer de bandjes strak afgesteld kunnen worden, zodat de voet goed in de schoen blijft zitten. De dansschoenen kunnen eenvoudig geopend en gesloten worden door een nikkelvrije gesp met kliksysteem.

Recente bestelling: 48 min geleden
Uit: Linschoten

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in HOOFDLETTERS: FIRSTTIME