Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Danswinkel cadeaubon 150 Euro

€ 150,00 (Geen BTW)
+
Danswinkel
€ 150,00 (Geen BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Cadeaubon van de Danswinkel.nl ter waarde van 150 euro! De bon kan vervolgens ingewisseld worden op de website. Op de website heeft de bon de vorm van een kortingscode.

Met de cadeaubon van Danswinkel.nl maak je iedere dansliefhebber blij! Danswinkel.nl is de grootste online dansspeciaalzaak van Nederland en biedt voor ieder dansgenre geschikte danskleding, dansschoenen en dansaccessoires. De cadeaubon is vrij te besteden in een van onze winkels in Amsterdam, Hilversum en Den Haag of in te wisselen tijdens het online shoppen bij Danswinkel.nl. De danswinkel.nl cadeaubon is het meest ultieme kado voor de echte dansliefhebbers!

Let op! Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.

Recente bestelling: 59 min geleden
Uit: Boijl

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom