Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Werner Kern July Nappa Black

Werner Kern July Nappa Black Bestseller
€ 124,95 (inc 21% BTW)
+
Werner Kern
€ 124,95 (inc 21% BTW)
Product Informatie

De Werner Kern July is geschikt voor meerdere dansstijlen als tango, salsa en latin. Door de simpele, maar toch elegante uitstraling is de schoen perfect te combineren onder elke outfit.

De zolen zijn gemaakt van suède, waardoor u gemakkelijk kunt draaien en tegelijk ook voldoende grip hebt om de dansvloer. De buitenkant van de schoen is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit kalfsleer uit Italië. Ze zullen hierdoor al snel als zeer prettig aanvoelen en het leer zal zich vormen naar de voet. Het binnenwerk van de July is ook gemaakt van leer, maar zo aangepast dat deze vocht opneemt en voldoende ademt. Dit is erg fijn wanneer u lang op de dansvloer staat.

Voor de hakhoogtes kunt u kiezen uit 6.5 of 8 centimeter gemeten van de zijkant. Het model met een 8 centimeter hak wordt aangeraden voor de meer ervaren danser. De dansschoenen van Werner Kern kunnen eenvoudig geopend en gesloten worden door een nikkelvrije gesp met kliksysteem.

Recente bestelling: 23 min geleden
Uit: Oss

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom