Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Silky Dance Convertible Balletpanty

€ 8,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De Silky Dance convertible panty is een zeer veelzijdige balletpanty. Door het gat onder de voetboog kunt u de panty oprollen, waardoor hij zowel met als zonder voet gedragen worden. Dit is ideaal, als in de ene les op blote voeten gedanst moet dansen en in de andere les wel een volledige panty gedragen moet worden.

Deze balletpanty is ook zeer geschikt voor dansers die op spitzen dansen. De panty kan over de teenbeschermers worden gedaan, waardoor de teenbeschermers niet schuiven in de spitzen. Deze panty is 60 denier en bestaat uit 88% polyamide en 12% elastaan. Verkrijgbaar in zalmroze, zwart en huidskleur.

Dit model is gemaakt van zachte microfiber garen en heeft geen labels aan de binnenkant, waardoor hij comfortabel aanvoelt. Ook zorgt de niet-elastische band aan de bovenzijde ervoor dat hij vrijwel onzichtbaar is onder een balletpak. Het diamantvormige kruis in de kleur van de panty is vrijwel onzichtbaar en zorgt voor genoeg bewegingsvrijheid.

  • Silky Dance balletpanty convertible
  • Voor dames
  • 60 denier
  • 88% polyamide en 12% elastaan
  • Verkrijgbaar in roze, zwart, wit en lichte huidskleur
Recente bestelling: 55 min geleden
Uit: Sluis

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom