Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Katz Grote Sport Dans Water drinkfles

€ 4,95 (inc 21% BTW)
Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Deze Katz grote drinkfles is essentieel voor iedere danser en sporter. Deze water drinkfles heeft een uniek design, waardoor hij ook leuk is om te gebruiken buiten het sporten om. Verkrijgbaar in het zwart, roze, lichtblauw of lavendel en allen met een ander sportief ontwerp. Deze Katz bidon is het ideale Kerst, Sinterklaas of verjaardagscadeau voor iedere dansliefhebber!

Deze bidon heeft een push-pull dop, waarmee gemakkelijk en veilig gedronken kan worden. De dop kan er volledig af worden gedraaid. Deze waterfles heeft handige inkepingen om de fles comfortabel vast te kunnen houden. Met een afmeting van 23 x 7 centimeter, inclusief dop. Gemaakt van plastic en BPA-vrij.

Recente bestelling: 51 min geleden
Uit: Koningsbosch

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom