Menu
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Katz Ladies PU Lederen Showtime Stage Dansschoen

€ 49,95
+
Katz
€ 49,95
Product Informatie

Deze Katz Showtime dansschoenen zijn handgemaakt in Engeland door bekwame vakmensen. De ideale dansschoen voor verschillende soorten dans- en toneelwerk, zoals showdance, caractère, swing en volksdans. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met lederen look wat zich soepel naar de voet gaat vormen. Voorzien van een ademende cambrelle voering en demping van hiel tot teen.

Deze dansschoenen hebben een elegante hak van 5 centimeter met een breder oppervlakte voor optimale stabiliteit. De lederen zool is zo ontworpen dat er gemakkelijk gedraaid kan worden met voldoende grip op de vloer, zowel op de dansvloer als daarbuiten. Deze dansschoen heeft een verstelbaar bandje over de wreef met elastische gesp voor comfortabele pasvorm. Verkrijgbaar in zwart of huidskleur.

De Katz Showtime dansschoenen vallen klein. Bestel bij twijfel over de maat een halve maat groter dan uw normale Europese maat. Dit geeft de tenen ook wat meer ruimte tijdens het dansen.

Recente bestelling: 8 min geleden
Uit: Katwijk a/z

-5% Korting
Op je eerste bestelling.
Gebruik kortingscode in kleine letterswelkom