Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek

Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek 10016 Langere levertijd
€ 9,95 (inc 21% BTW)
+
Let op!
Dit product heeft een afwijkende levertijd!
Pastorelli
€ 9,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Touw voor ritmisch gymnastiek is erg sterk en soepel. Dit Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek is speciaal ontwikkeld door Pastorelli ITALIA om gemakkelijk te werpen en te vangen. De soepelheid biedt veel opties om sierlijkheid en techniek te presenteren. Het Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek is van sterk polyester gemaakt en komt in een afmeting van 3 meter. Deze lengte is af te stemmen op je eigen lichaamslengte. Dit doe je door je Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek in te korten en de uiteinden te smelten door verhitting. Zo rafelt je Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek niet tijdens je wedstrijd choreo of intense training voor ritmisch gymnastiek. Dit Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het perfect te combineren is met je outfit voor ritmisch gymnastiek. Deze fris blauwe tint kan ook aanvulling zijn op je al bestaande collectie touwen, linten en gym ballen voor ritmisch gymnastiek. Misschien wens je wel bij elke outfit een andere kleur touw voor ritmisch gymnastiek? Het product Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek is een van vele producten van het Pastorelli. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit voor zowel training als wedstrijden. Naast Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek maakt het merk bijv. opberghoezen en gym ballen speciaal voor ritmisch gymnastiek. Deze zijn verkrijgbaar in een mooi assortiment aan kleuren. Zo kun je je Pastorelli ITALIA blauw touw voor ritmische gymnastiek matchen met één van de blauwtinten opberghoes voor ritmisch gymnastiek.

Recente bestelling: 48 min geleden
Uit: Weurt

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom