Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek

Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek 10014 Langere levertijd
€ 9,95 (inc 21% BTW)
+
Let op!
Dit product heeft een afwijkende levertijd!
Pastorelli
€ 9,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Voor training of wedstrijd ritmisch gymnastiek gebruik je speciaal touw zoals Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek. Dit Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek is speciaal ontwikkeld voor ritmisch gymnastiek training om lekker in je hand te liggen en gemakkelijk weer op te kunnen vangen. Het Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek is fris en vrolijk van kleur. Zo kun je het Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek bij je outfit laten passen door de kleur van je pakje of haar accessoires ermee te matchen. Dit Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek is wendbaar, licht en neutraal van kleur. Het is gemaakt van polyester en is op lengte aan te passen, waardoor het geschikt is voor verschillende lichaamslengtes. Dit Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek heeft een lengte van 3 meter en een diameter van 9 millimeter. Het kan ingekort worden door de uiteinden af te knippen en dan af te werken met een vlammetje. De verhitting zorgt ervoor dat het Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek niet gaat rafelen tijdens het gebruik ervan. Heb je een andere kleur in gedachten of wil je bij elk ritmisch gymnastiek pakje een ander kleurtje, dan is het  Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bijv. groen, fluo fuchsia en zwart. De ITALIA lijn is het huismerk van het merk Pastorelli en staat wereldwijd bekend binnen de ritmisch gymnastiek wedstrijd wereld. Andere producten van Pastorelli ITALIA zijn o.a. de kleurrijke gym ballen en knotsen waar je sfeervolle choreografieën me creëert. Om al je accessoires inclusief je Pastorelli ITALIA geel touw voor ritmische gymnastiek netjes in op te bergen heeft het merk kleurrijke opberghoezen ontworpen in een handvol intense kleuren.

Recente bestelling: 30 min geleden
Uit: Wieringerwaard

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom