Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek

Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek 10013 Langere levertijd
€ 9,95 (inc 21% BTW)
+
Let op!
Dit product heeft een afwijkende levertijd!
Pastorelli
€ 9,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Bij ritmisch gymnastiek wordt er tijdens de oefeningen gebruik gemaakt van speciale touw soorten zoals Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek. Dit Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek is van het merk Italia - wat het huismerk van Pastorelli is. Het is speciaal ontwikkeld voor ritmisch gymnastiek lessen of ritmisch gymnastiek wedstrijden. Deze opvallende kleur geeft kracht aan je choreo en technische sprongen. Dit Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek is speciaal ontwikkeld voor ritmisch gymnastiek training om lekker in je hand te liggen en gemakkelijk weer op te kunnen vangen. Het is gemaakt van polyester en is op lengte aan te passen, waardoor het geschikt is voor verschillende lichaamslengtes. Het Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek heeft een lengte van 3 meter en een diameter van 9 millimeter. Het kan ingekort worden door de uiteinden af te knippen en dan af te werken. Door verhitting van de uiteinden zorg je ervoor dat het Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek niet gaat rafelen tijdens het gebruik ervan. Zo kun je je helemaal focussen op je choreo en techniek. Kies Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek om je outfit voor ritmisch gymnastiek af te maken. Of kies Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek om je collectie touwen voor ritmisch gymnastiek uit te breiden. De kleurkeuze die de ITALIA lijn van het merk Pastorelli biedt naast Pastorelli ITALIA rood touw voor ritmische gymnastiek bestaat o.a. uit fluo roze, zwart, geel en fluo regenboog. Voor elke ritmisch gymnastiek trainings outfit of wedstrijdoutfit een ander kleurtje.
 

Recente bestelling: 17 min geleden
Uit: Egmond aan zee

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom