Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek

Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek Langere levertijd
€ 9,95 (inc 21% BTW)
+
Let op!
Dit product heeft een afwijkende levertijd!
Pastorelli
€ 9,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Violet is een van de meest mysterieuze kleurtinten als het gaat om speciaal touw voor ritmisch gymnastiek. Dit Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek is speciaal ontwikkeld om lekker in je hand te liggen, zodat je het gemakkelijk wegwerp en weer opvangt. Met het Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek breng je kleur aan je draaien en sprongen tijdens je training ritmisch gymnastiek. Accenten en technische details vallen meer op door de intense kleur van je Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek. Het touw is wendbaar en licht. Het is gemaakt van polyester en is op lengte aan te passen, waardoor het geschikt is voor elke lichaamslengte. Dit Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek heeft een lengte van 3 meter en een diameter van 9 millimeter. Het kan ingekort worden door de uiteinden af te knippen en te smelten in een vlam. De verhitting zorgt ervoor dat het Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek niet zal gaan rafelen tijdens het gebruik ervan. Zo kun je je helemaal focussen op je choreo en techniek. Kies Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek om je outfit voor ritmisch gymnastiek af te maken. Of kies Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek om je collectie touwen voor ritmisch gymnastiek uit te breiden. De kleurkeuze die de ITALIA lijn van het merk Pastorelli biedt naast Pastorelli ITALIA violet touw voor ritmische gymnastiek bestaat o.a. uit fluo fuchsia, groen, geel en blauw. Voor elke ritmisch gymnastiek trainings outfit of wedstrijdoutfit een ander kleurtje. De ITALIA lijn is het huismerk van het merk Pastorelli en staat wereldwijd bekend om de hoge kwaliteit en wordt ook gebruikt tijdens de grote wedstrijden. Andere producten uit deze Pastorelli ITALIA zijn o.a. de kleurrijke gym ballen en knotsen waar je opvallende choreografieën mee kan creëren.

Recente bestelling: 30 min geleden
Uit: Putte

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom