Menu
  •  
  •  
  •  
Webshop 035-6217111
Klantenservice van danswinkel is bereikbaar van maandag 10:30 tot 17:00 Voor vragen over de levertijd graag webshop benaderen
 
Telefonisch bestellen 085-8769681
Heeft u een advies nodig? Spreek ons direct en plaats uw bestelling via de telefoon.
 

Portdance PD008 Zwart Leer Latin Dansschoenen voor Heren en Kinderen

€ 124,95 (inc 21% BTW)
+
Portdance
€ 124,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Portdance PD008 dansschoenen zijn zeer multifunctioneel. Ze kunnen gedragen worden voor danstrainingen, wedstrijden en socials. Ook zijn ze verkrijgbaar in een uitgebreide maatvoering, wat ze geschikt maakt voor kinderen, dames en heren. De zool onder het voorste gedeelte van de voet is gemaakt van suede, waardoor u gemakkelijk kunt glijden en draaien over de dansvloer.

Hoewel de PD008 dansschoenen geschikt zijn voor diverse dansstijlen, zijn ze speciaal ontworpen voor Latin dansen door de hogere Cuban hak. Dankzij de splitzool is dit model erg buigbaar en flexibel, waardoor de dansschoenen u niet in de weg zullen zitten tijdens het dansen.

Deze dansschoenen van Portdance zijn helemaal gemaakt van leer voor een strak en simpel ontwerp. Het leer zal soepel naar de voet vormen en de dansschoenen zullen erg lang mee kunnen gaan.

  • Portdance PD008 dansschoenen
  • Cuban Hak
  • Materiaal: zwart leer
  • Ultra flexibele splitzool
Recente bestelling: 30 min geleden
Uit: Baarland

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom